2011.03.25. 2:03:50 :: Dod :: kapcsolódó anyagok :: kommentek: 0 db

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, az aktuális OXM magazinban ugyanis lelepleződött a legújabb Resident Evil játék, a Racoon City, ami idén ősszel támadja be a boltok polcait. A játékot a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik.

Az Official Xbox Magazine hasábjain bukkantak fel a korábban már pletykált Resident Evil: Raccoon City első részletei. A játékot a SOCOM:Confrontationt is jegyző Slant Six Games fejleszti, az új rész pedig idén ősszel fog megjelenni, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az új felvonás az eredeti trilógia idején, 1998-ban játszódik majd, és egészen új szemszögből meséli el az eddig ismert történetet. A kiszivárgott részletek szerint ezúttal az Umbrella Security Squad négyfős csapatát irányítjuk, akikkel az lesz a feladatunk, hogy a kiszabadult T-vírus okozta katasztrófa minden bizonyítékát eltüntessük (túlélőket, szemtanúkat), így könnyen megeshet, hogy olyan ismert szereplőnek is búcsút mondunk, aki a korábbi részekből ismerős lehet számotokra, ezzel pedig lehetőségünk nyílik módosítani a Resident Evil ismert történetén. Érdekes adalék, hogy egy másik csapatot is irányíthatunk kell majd, a US Special OPS-ot. Ekkor az lesz a feladatunk, hogy végetvessünk az USS tevékenységének, és megmentsük a maroknyi túlélőket.

A USS csapat négy tagból áll (Vector, Beltway, Bertha, Spectre), a küldetések elején pedig aszerint kapjuk meg feladatunkat, hogy melyik csapattagot fogjuk kiválasztani. A Resident Evil: Raccoon City így csapatalapú kihívás elé állítja majd a veterán és újdonsült rajongókat, ráadásul lehetőségünk lesz a régi jól ismert, legendás helyszíneket is bejárni. A korábbi részekkel szemben a tűzerőnk is megnő, vagyis nagyobb hangsúly lesz a harcokon, amikért cserébe tapasztalati pontokat kapunk. Ezeket később új fegyverekre és képességekre oszthatjuk majd szét, így karaktereink folyamatosan fejlődni fognak.
Kommentek (0 db) | új üzenet |
nincs még komment. írj vmit!