GAME EXPRESSZ - MEGRENDELÉSI LEHETÕSÉGEK

A GAME EXPRESSZ CSOMAGKÜLDÕ SZOLGÁLATBAN MEGHIRDETETT SZOFTVEREK MEGRENDELHETÕK AZ ALÁBBI MÓDON:

LEVÉLBEN: 1325 BUDAPEST PF.: 315
TELEFONON: 06-1-379-7989

BUDAPESTRE ÉS VIDÉKRE 4000 FT ALATT 690 FT, MÍG E FÖLÖTT 990 FT POSTÁZÁSI KÖLTSÉGET SZÁMÍTUNK FEL CSOMAGONKÉNT.

A GAMEEXPRESSZ CSOMAGKÜLDÕ SZOLGÁLATOT A GAME PRESS KFT ÜZEMELTETI.


GAME EXPRESSZ - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

MINDEN MEGRENDELÕT - SAJÁT BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN VISSZAIGAZOLÁS VÉGETT VISSZAHÍVUNK, ÉS EGYEZTETJÜK AZ ADATOKAT. EZEN EGYEZTETÉS NÉLKÜL CSOMAGOT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELINDÍTANI. EZÉRT KÉRJÜK, HOGY ADJON MEG EGY OLYAN, NAPKÖZBENI TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGET (MOBIL TELEFON TALÁN A LEGJOBB), AHOL KOLLÉGÁINK A BERÉKEZÉST KÖVETÕEN FEL TUDJÁK ÖNNEL VENNI A KAPCSOLATOT.

MINDEN ÚJ MEGRENDELÕNK KAP EGY TÖRZSSZÁMOT ÉS EGY KÓDOT. A KÉSÕBBI MEGRENDELÉSEK FOLYAMÁN, ILLETVE AZ AJÁNDÉKOK MEGRENDELÉSÉNÉL EZT A TÖRZSSZÁMOT ÉS KÓDOT MINDENKÉPPEN KÖZÖLNIE KELL A MUNKATÁRSUNKKAL.

A HONLAPUNKON ÉS KATALÓGUSANINKBAN SZEREPLŐ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGÛEK, AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK. AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK MINDEN ESETBEN. AZ AKTUÁLIS ÁRAT AZ ÜGYINTÉZÕVEL TÖRTÉNT EGYEZTETÉSKOR TUDJUK KÖZÖLNI. AZ AKCIÓS TERMÉKEKET CSAK AZ AKCIÓ IDÕTARTAMA ALATT, A KÉSZLETEK EREJÉIG TUDJUK BIZTOSÍTANI.

CSOMAGKÜLDÕ SZOLGÁLATUNKNÁL MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEKRE A TÖRVÉNYILEG ELÕRÍRT SZAVATOSSÁG VONATKOZIK, AMI PL. A SZOFTVEREK ESETÉBEN JELLEMZÕEN 6 HÓNAP.

AMENNYIBEN ARRA GYANAKSZIK, HOGY AZ ÖN ÁLTAL MEGVETT TERMÉK ESETLEG GYÁRI HIBÁS, ÚGY A TERMÉKET A MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETHEZ, MINT "MÁRKASZERVÍZHEZ" TUDJA VISSZAJUTTATNI (A CÍMEK A TERMÉKEKEN MEGTALÁLHATÓAK).

ÉRDEMES AZONBAN VISSZAKÜLDÉS ELÕTT TELEFONON MEGKERESNI A MAGYAR KIADÓT (AZ ÁLTALUK MEGADOTT TELEFONOS SUPPORT-SZÁMON), MERT JELLEMZÕEN AZ ESETLEGES FUTÁSI NEHÉZSÉGEKET NEM GYÁRI HIBA, HANEM AZ ADOTT SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁLÁSÁNAK EGYES PROBLÉMÁI SZOKTÁK OKOZNI.

SZINTÉN TUDNI KELL MÉG, HOGY A SZAVATOSSÁGI CSERE CSAK VALÓBAN GYÁRI HIBÁS TERMÉKRE VONATKOZIK - ÉS A CSERE UGYANANNAK A TERMÉKNEK EGY ÚJ, JÓ PÉLDÁNYÁNAK ÁTADÁSÁT JELENTI. NEM SZAVATOSSÁGI CSEREALAP TEHÁT, HA ÖNNEK NEM TETSZETT A PROGRAM, VAGY MÁR MEGUNTA, VAGY ESETLEG A SZÁMÍTÓGÉPE NEM SZABVÁNYOS, VAGY ÖN A NEM SZABÁLYSZERÛ HASZNÁLAT KÖZBEN SÉRÜLÉST OKOZOTT AZ ADATHORDOZÓN.

MIVEL A KIADÓKNAK JOGA ÉS KÖTELESSÉGE MEGGYÕZÕDNI A GYÁRI HIBA VALÓSSÁGÁRÓL, EZÉRT JELLEMZÕEN A TERMÉKET MINDIG BEVIZSGÁLJÁK (AMI PÁR NAPOT SZOKOTT JELENTENI).

PORTÓSAN FELADOTT CSOMAGOKAT SEMMILYEN ESETBEN SEM ÁLL MÓDJÁBAN A KÉPVISELETEKNEK ÁTVENNI.

A MAGYAR TÖRVÉNYEK - EZEN TERMÉKTÍPUSOK ESETÉBEN - A CSOMAG ÁTVÉTELÉT KÖVETŐ 8 MUNKANAPON BELÜL ELÁLLÁSI LEHETÕSÉGET BIZTOSÍT A MEGRENDELÕ SZÁMÁRA. FONTOS AZONBAN - HOGY MIVEL SZERZÕI JOGI TERMÉKEKRÕL VAN SZÓ - EZEN JOG CSAK AKKOR ÉRVÉNYESÍTHETÕ, HA MAGUKAT A TERMÉKEKET NEM BONTOTTA FEL.

AZ ELÁLLÁSI SZÁNDÉKOT CÉGÜNK FELÉ ELÕRE KELL JELEZNIE ÍRÁSBAN.

A TERMÉKET ÖNNEK, A SAJÁT KÖLTSÉGÉN (NEM UTÁNVÉTTTEL!) KELL VISSZAKÜLDENIE A FENTEBB LEÍRT ORIGINÁL, BONTATLAN ÁLLAPOTBAN, AMINEK KÉZHEZVÉTELÉTÕL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL CÉGÜNK ELJUTTATJA ÖNNEK A VÉTELÁRAT. FONTOS MEGJEGYEZNIE, HOGY A TÖRVÉNYI RENDELKEZÉSEK EGYRÉSZT A VISSZAKÜLDÉS KÖLTSÉGÉT IS ÖNRE RÓJÁK, MÁSRÉSZT AZ EREDETI KIKÜLDÉS KÖLTSÉGE SEM VISSZATÉRÍTHETÕ AZ ELÁLLÁS ESETÉN. SZINTÉN KOMOLY ELÕÍRÁS, HOGY A TERMÉKNEK BONTATLANNAK KELL LENNIE. AZAZ AMENNYIBEN KIDERÜL, HOGY ÖN A TERMÉKET KIBONTOTTA - HIÁBA JUTTATJA VISSZA HOZZÁNK AZT - AZ ELÁLLÁSI JOGGAL NEM ÉLHET.

MIVEL AZ AJÁNDÉKAINK A TÉNYLEGESEN VÁSÁRLÁSOK MELLÉ JÁRNAK, AMENNYIBEN TELJES MÉRTÉKBEN ELÁLL A VÁSÁRLÁSTÓL (ÉS NEM CSERÉT KÉR), ÚGY A TERMÉKHEZ KAPOTT AJÁNDÉKOT IS VISSZA KELL JUTTATNIA.

PORTÓSAN FELADOTT CSOMAGOKAT SEMMILYEN ESETBEN SEM ÁLL MÓDUNKBAN ÁTVENNI.

CÉGÜNK BÁRMINEMÛ CÉLLAL HOZZÁNK BEÉRKEZETT ADATOT BIZALMASAN KEZEL, ÉS KIZÁRÓLAG A MEGADÁS CÉLJÁNAK ÉRTELMÉBEN HASZNÁLJA AZOKAT FEL. KÜLSÕ FÉL SZÁMÁRA SEMMILYEN ADAT SEM KERÜL SEMMILYEN MÓDON ÁTADÁSRA - KIVÉVE A CSOMAGKÜLDÕ SZOLGÁLAT RÉSZÉRE (FELADATA ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES) ADATOK IDEIGLENES ÁTADÁSA. SZERZÕDÖTT PARTNERÜNK AZONBAN SZINTÉN A FENT LEÍRTAK SZELLEMÉBEN HASZNÁLJA FEL A KAPOTT ADATOKAT.

VÁSÁRLÓINK TUDOMÁSUL VESZIK, HOGY – ELLENKEZÕ ÍRÁSOS RENDELKEZÉSÜKIG – CÉGÜNK IDÕNKÉNT CÍMÜKRE KATALÓGUST, AJÁNLATOT KÜLDHET POSTÁN, TÁJÉKOZATÓ JELLEGGEL, MINDENFÉLE KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL.

2007 GAME PRESS KFT